fuckblogg.blogg.se

jag gör det bara för att det har med skolarbete at göra

Observations mall – Hur trevlig service har de på City Gross?

Publicerad 2014-03-05 11:10:21 i Allmänt,

Jag tog mig tillfället i akt när jag var och jobbade på Europark, då jag och en kollega skulle in till City Gross och köpa lunch, och eftersom city gross är så otroligt stort så hade vi lite problem att hitta de vi sökte, så vi frågade en arbetare som stod och delade ut olika typer av alkoholfri glögg ifall han kunde vissa oss till kyldisken där det fanns mackor, sallader m.m. han gav oss ett gals glögg, och följde oss ifrån sin arbetsplats och gick med oss till den disken, vi småpratade lite med honom efteråt, och sen bjöd han på mer glögg, där med förstod jag att City Gross går efter bra service till gästerna, och de är inte stela överhuvudtaget, och kan verkligen prata människa till människa utan att tracka på en massa varor (förutom glöggen, riktigt god) men, han höll humöret, pratade förståeligt och var tacksam för att vi kom förbi.

Slutsatsen från City Gross: 5/5

Grymt bra service!

Skriven av Jesper Lundstedt

5 målgrupper

Publicerad 2014-03-05 10:59:13 i Allmänt,

Intresse slå 5 olika målgrupper i 5 olika områden.

 

Ungdomar med musikintresse: Rundtur på Arlanda gymnasiet.

Ungdomar som intresserar sig på musik, har all rätt till att veta att vi har en typ av musikutbildning, och att vi är duktiga och tar det på allvar också. Just därför ska vi ställa i ordning instrument i musiksalen så att 9:or ska kunna komma in och testa sig på de olika instrumenten, visa att lärare finns där för dem och att alla typer av musik finns till för att kunna spelas, sen ska vi ta en rundtur till vår lilla konsert scen, så de får se vart de inom de flesta tillfällen kommer att få stå och hålla en liten konsert för resten av skolan på lunchkonserterna. Efter det ska de få se på kulturum, det mäktiga stora kulturum, gå upp på scenen, kolla backstage, se omklädningsrummen och se var de sköter ljus och ljud. Music is a lifestyle, and a big part of the human heart.

 

Sportintresserade ungdomar: Rundtur I Vikingahallen och alla andra idrottsanläggningar.

Alla ungdomar har rätt till att utveckla sig i alla områden, såsom sportintresserade, de ska ha olika val inom idrott och därför finns Arlandagymnasiet idrottsprogram. Amerikanskfotboll, fotboll, handboll, innebandy, ishockey, ultimate frisbee, simning, friidrott m.m. det är bara att välja. Vi ska visa upp alla anläggningar, vi ska låta testa olika sporter, vi ska utöva fri vilja till var och en och låta unga hjärtan sätta fram fötterna och bestämma hur deras framtid ska se ut, lika rättigheter till alla! Sportprogrammet ska ge framtidsmöjligheter till alla individer, alla kan lyckas bara de vill! Framtiden är nu.

 

Rockfestival bussen.

Detta event är till för att människor inom rock/hårdrock/metal intresset, ska kunna se, höra och uppleva mer musik i Europa, i Europas alla stora rock festivaler, bl.a. Wacken open air i Tyskland, Hellfest i Frankrike, Frontiers Festival i Italien, Sweden rock Festival här i Sverige, Tons of rock Festival i Norge och Download festival i England och mycket mer! De e så att vi i Stockholms område ska kunna komma ut med flera människor inom samma intresse ska kunna umgås och uppleva världens största band inom metal och hårdrock, det pågår i ungefär tre månader. Vem skulle inte vilja vara med om en sådan upplevelse?

 

Restaurang rundtur i Stockholm:

Detta är lite som ”smaka på Stockholm”, men lite mer exklusivt, denna gång så har vi sätt till så att vi får se inne i restaurangen, och se hur just de jobbar i kök och servering, och inte bara det, vi får smakprover på maten också.

Så vi ska gå en rundtur till Stockholms 10 bästa restauranger och smaka på deras mat, och få inspiration till hur just man kan göra inom yrkesområdet restaurang, när man själv börjar jobba där, startar eget, eller bara är allmänt intresserad av mat. Alla är välkomna!

Teaterarrangörerna.

Detta event är till för människor i alla åldrar, som har haft en dröm att skapa en pjäs, och tillsammans med stora manus författare så ska denna pjäs turnera igenom Sverige. Denna chans är ofrånkomlig ifall du verkligen vill. Det vi vill är att hitta nya människor som har potential till att skriva, skapa, och utföra en pjäs som komma bli en succé i Sverige, och sen kanske t.o.m. världen. Varför inte ta tillfället i akt, och skapa din dröm med andra människor med samma drömmar, du måste försöka för att lyckas! Välkommen!

 

 

Skriven av Jesper Lundstedt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela