fuckblogg.blogg.se

jag gör det bara för att det har med skolarbete at göra

Kaknästornet

Publicerad 2013-12-16 09:11:06 i Allmänt,

Kaknästornet

Detta företag ligger på sin egen nivå, de följer de mest grundläggande regler som följer, men de har lagt in massa extra, förutom att följa ett hälsosamt miljöprogram, med en stadig ekonomi, och första klassens teknik, men de har också roligt på jobbet och bjuder på en topp klassig middag samtidigt.

Köket är nog de som sticker ut mest på hela företaget, på grund av hur ergonomiskt de jobbar där med mathissar och arbetsytan, de sade att de brukade vara två i köket, med en personal på 5 personer, de e lättare och inte så mycket strul med personer som står i vägen när de försöker ta sig fram. När de arbetar så gör de inget som tycks vara onödigt, t.ex. så hackar de inte löken när de vet att de kan köpa färdig hackad lök, för priset lite högre. Så ifall de går igen med ekonomin på företaget så är det ingen större risk för att vägleda dem någon annanstans.  Köket såg ut att ta plats för fem arbetsbänkar, en bänk för varje typ av livsmedel och för restaurangen kan det verka bra, för restaurangen kan få in till 120 personer på en sittning. Och en person ska kunna ta hand om en sådan sittning själv, ifall han/hon är på topp för jobbet i köket.  

Hela företaget jobbar i vinst, förutom att vara en topp klassig restaurang så har de ett riktigt bra fik, en turist shop och tornet styr Sveriges radio och tv sändningar över hela landet, som då det statliga företaget teracom tar hand om med en personal på 70 personer. Plus att de har en riktigt fin utsikt på sina 155 meter (med radiomast är tornet 170 meter). Ekonomin har varit ljus sedan tornet blev färdigt 12 maj 1967.

Kaknästornets turist shop, går i vinst så fort de får besök av världens olika minoriteter, det är inget snack, de marknadsför via radio varje dag (via Bandit rock 106,3, SR-P4 103,3 m.m.) och de hänger upp reklam på Stockholms olika hotell, för att locka turister.

Miljön ser ljus ut med tanke på hur de källsorterar, lagar mat, jobbar med personal under service ute i restaurangen m.m. Då de tänker utförligt på hur mycket de gör av med under dagarna, och på vilket sätt dekan minska på utsläpp, samtidigt som de arbetar så ergonomiskt som möjligt.

Restaurangen har också en stadig och modern teknik när de bokar in bord, och marknadsför på hemsidan. Det är lätt och smidigt, utan några helst problem, där gästen kan se vilka dagar som är fullbokade m.m.

Jag skulle kunna jobba här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela